Wilmer Smook, eigenaar van Smookster

Wilmer Smook

De enige echte Smookster

Een digitaal strateeg...

Het digitale tijdperk biedt een breed scala aan mogelijkheden om je zichtbaarheid te vergroten. Maar het internet zelf is onoverzichtelijk; een chaos zelfs. Zonder structuur zal je moeite verdwijnen in het vacuüm van de vergetelheid. Zonder voorbereiding kan de mening van het digitaal publiek zich zelfs tegen je keren. Je moet daarom weten waar je moet beginnen. Waar je kansen liggen. En waar je doelgroep zich bevindt.

Ik ben Wilmer Smook. Ik ben de digitale partner die je beeld verscherpt en je online versterkt. Met een effectieve online strategie word je zichtbaar en benaderbaar voor de doelgroep die ertoe doet. Je eigen WordPress website is de beste manier om flexibel je informatie te presenteren op het internet. Met social media bereik je je doelgroep. En infographics brengen je informatie over op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier. Alles wat je nodig heeft voor een geslaagde online aanwezigheid. Met Smookster ben je all set.

...Met een politieke antenne

Een computer whizzkid is handig, maar dekt vaak niet de volledige lading. Computerkennis is prettig om te hebben, maar je wilt ook iemand die in dezelfde taal spreekt als jij. Je hebt iemand nodig die snapt waar je belangen liggen. Wat voor jou belangrijk is. En wat jouw organisatie wil bereiken. Iemand die gedreven is met politiek en zich senang voelt met de reuring van de maatschappij. Zo iemand snapt wat misschien gevoelig ligt, waar hij voor moet uitkijken en hoe hij jou het beste kan helpen met wat jouw organisatie drijft.

Mijn hart ligt bij politieke en corporate communicatie. Als opgeleid politicoloog begon ik bij een lobbykantoor. Recht in het epicentrum van politiek Den Haag, getraind in het reilen en zeilen van politiek en maatschappij. Gevoelig voor jouw drijfveren en met het oog op je imago: bij Smookster word je gehoord. Zodat je digitaal leert praten zonder zorgen.

Smookster en De Verhalenmakers

Sinds 2018 werk ik namens Smookster samen met mijn compagnon Dick van der Meer als De Verhalenmakers, ons eigen pr- & storytellingbureau. Op die manier kunnen wij onze kerntalenten het beste combineren: zijn journalistieke vaardigheden samen met mijn digitale vakkundigheid. Zo helpen wij bedrijven hun eigen verhaal te ontdekken, te vertellen en te delen met hun publiek.

Benieuwd? Bekijk onze website.

  • Wilmer Smook in Leiden
  • Wilmer Smook op het Binnenhof in Den Haag
  • Wilmer Smook met zijn vriendin
  • Wilmer Smook in de Verhalenmakers
Hoefstraat 83C
2311 PR Leiden
06 43 95 86 28
[email protected]